fredag 30. desember 2011

Litt nytt fra badet

Etter en del om og men har taklampene kommet opp på badet og de innfelte spottene i vindusforingene er tilkoblet. Taklampene er ganske store, 40cm i diameter og gir en helt grei grunnbelysning.

Da vi pakket ut taklampene viste det seg at kuplene ikke var like. Den ene var mye blassere i dekoren og da var det bare å pakke de ned igjen og sette oss i bilen. Vel nede i butikken ble vi raskt hjulpet og vi fikk kuppelen til utstillingen deres da de ikke hadde fler på lager :-) God kundeservice!

Valget falt på disse lampene da de har et litt nostalgisk preg. Kuppelen har marmoreffekt og dekoren er i gull/messing farge. Det kommer til å stå fint til resten av armaturer og tilbehør.

I vindusforingene er det felt inn 2 spotter i hvert vindu og de er med demping. Gleder meg skikkelig til å kunne ta det første badet i godt stemningslys!

Mannen jobber med å lyssette selve servantskapet og det blir også montert en del stikk-kontakter på det. Godt å ha nok stikk til alle de ulike sakene man har på et bad som trenger strøm. Elektriske tannbørster, barbermaskin, hårføner med mer...

Noe belysning skal også monteres opp inne i dusjnisjen. Det ser ut til å bli en form for LED-lyslist da disse fint kan monteres i våte soner. Det lyset kobles slik at det går på når vifte i dusjen også settes igang.

I går var jeg på en langtur på over 37 mil totalt for å hente hjem en sak jeg har lett etter LENGE!
Kommer bilder av det om ikke så lenge, må bare vente til mannen har fått lagt sin kjærlige møbelsnekker-hånd på det her og der og så skal det vokses opp...

Tusen takk for alle koselige kommentarer fra dere alle, det varmer godt!
Formen er absolutt på oppadgående, men passer på å ikke overdrive og mase meg opp. Det er tross alt fortsatt romjul og da skal det gå i litt saktere tempo enn til daglig :-)

Ha en fortsatt fin romjul!


Klem Tone

4 kommentarer:

 1. Koselige lamper!!

  og jeg er så spent...hva som fikk deg til å kjøre den lange veien.....det må nå være noe helt spesielt!!

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Så flott taklampe, og jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet av badet:))
  Blir spennende å se hva som fikk deg til å kjøre så mange mil her forleden:)

  Så vil jeg ønske deg og dine kjære et riktig GODT NYTT ÅR!
  Varme nyttårsklemmer fra meg:)

  SvarSlett
 3. Det blir et fantastisk bad. Og så er jeg som de andre spent på å se hva som fikk deg til å kjøre 37 mil.

  Takk for det gamle.

  Nyttårsklem fra Kari

  SvarSlett
 4. Ønsker dere en fin nyttårsfeiring og et Godt nytt år :-) Klem Trude

  SvarSlett