fredag 2. desember 2011

Litt forandring har da skjedd på 10 år...

Holder på å scanne inn en mengde bilder fra oppstarten av renoveringen her hjemme og tenkte jeg skulle vise dere 2 bilder. Ett fra da vi tok over høsten 2001 og ett fra i høst. Jeg blir litt satt ut selv når jeg ser hvor omfattende dette faktisk har vært (og fortsatt er...)

Har planlagt å lage en liten "føljetong" med bilder fra starten av renoveringen, må bare få på plass litt mer bildemateriale før jeg starter.

Her er altså småbruket fra høsten 2001 - takene var lekk og det var lagt bølgeblikk her og der men det var heller ikke helt tett! Vindskiene var også helt pill råtne og noen steder var de nesten helt vekk! Som noen av dere sikkert legger merke til så var det litt "skrot" her og der rundt veggene også (kommer mer om akkurat det senere)

Dette bildet er tatt i høst (2011) og per i dag har vi fått klart enden av takene slik at utvendig er det stort sett kun igjen å montere litt nedløp samt en balkong som skal oppføres. Balkongen blir først tatt til våren, vi innser at det ikke er mer tid igjen dette året til å få ferdig den også. I disse stormfulle og våte tider er det innendørs som prioriteres.

Vi venter fortsatt på rørleggere og skyvedørsgarderoben! Blir ørlite grann frustrert over folk som ikke holder det de lover! Men det er bare å snu seg 180 grader inne og ta tak et annet sted. Fortsatt nok å holde på med her inne for å si det slik...

Tusen hjertlig takk for utrolig hyggelige kommentarer i det siste og spesielt til slagbenken! Passer også på å ønske en ny følger velkommen her hos meg; nemlig Jeanette med bloggen Nordic Home. Sjekk gjerne ut bloggen hennes, de skal i gang med husbygging!

Ønsker alle en riktig deilig fredagskveld!


Klem Tone


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar