mandag 26. desember 2011

God romjul !

Julaften ble koselig, om en litt spesiell. Jeg har fått en ny runde med hosting og feber
og var en tur i gulvet på ettermiddagen. Dermed ble det en sen, men likevel god og hyggelig julemiddag på oss 3 her hjemme. Kalkun, ribbe, medisterkaker og julepølser smakte også sent på kvelden. Etterpå koste vi oss med kaffe, konfekt, kaker og gaveutdelingen.

Har ikke fått tatt noen gode julebilder av de 4-beinte i heimen
så dette bildet får representere dem. De har også kost seg med både mat og masse oppmerksomhet. Litt riskrem har de nå også fått så de har nok kjent av julens gleder de også...

Og siden snøen har glimret med sitt fravær, kanskje ikke så rart med temperaturer godt over 10+ nå i desember, så får dette bildet gi oss den "rette" julestemingen slik vi kanskje alle drømmer om utendørs også :-)

Snart skal mamma kjøres hjem til Strømstad og så venter det en hyggelig middag hos pappa og hans kone. Det blir den siste 2.dags middagen i deres gamle hus, et hus jeg har vokst opp i. De har nemlig solgt og skal flytte inn i en vertikaldelt 2-manns bolig på et av byens nye felt like over nyttår! Da får de alt på ett plan og veldig mye mindre å styre og stelle med, og med deres så aktive liv så er helt sikkert det helt ideelt! Selv om pappa blir 79 år om noen måneder er han høyt og lavt og veldig sjelden å finne hjemme. Han er engasjert i både golf og i Halden skiklubb og er en flittig bruker av marka, i tillegg til at de ofte tar seg turer til utlandet.

Ønsker dere alle en fortsatt god romjul!


Romsjulsklem Tone


3 kommentarer:

 1. Heisann Tone!
  Sikkert vemodig at barndomshjemmet ditt blir solgt...men man kan jo forstå at de vil ha noe mer lettvint!

  Ønsker deg en fin romjul :o)
  Klem!!

  SvarSlett
 2. Håper formen er stigende, og at du klarer å nyte romjulen litt også :-)
  Forkjølelse hersker her i heimen også, kjedelig!
  Så flott badet blir ! Her har dere all grunn til Å være stolte!
  Nyt fine romjulsdager!
  Klemmer

  SvarSlett
 3. God bedring, håper du får en fin romjul :)

  SvarSlett