torsdag 20. oktober 2011

Rimfrost og en deilig morgenstund

I morges var bakken dekket av rimfrost og det så virkelig nydelig ut med blå himmel og sol!
Fikk satt på kaffe og tok med kamera ut en tur for å knipse litt. 2 rådyr ruslet over fjellkammen bak jordet, en hønsehauk kretset oppe på himmelen og ga fra seg sitt karakteristiske rop. Kattene kom smygende og ville kose, de ligger ofte i garasjen og sover på natta når de ikke jakter...

Dette var en herlig, stille og vakker morgenstund som pigget meg opp skikkelig! Høsten er bare nydelig når det er slike dager som dette :-)I blant går ikke ting helt som man hadde tenkt... Her om dagen kjøpte jeg maling til dørforingen rundt inngangsdør, samme farge som døra og ble anbefalt en maling som egentlig er ment til båt da denne er ekstremt slitesterk. Skulle være akkurat samme glans som på fabrikklakkerte dørene fra Diplomat. Vel hjemme ble foringen pusset og vasket og støvsugde overalt rundt for å unngå støvpartikler. Malingen var særdeles tung å jobbe med og da jeg var klar syntes jeg det så veldig blankt ut. Men tenkte skitt la gå, den mattes nok når den tørker! Det gjorde den IKKE! Det så ut som vi hadde 2 dørlåser på innsiden, så speilblank var finishen...

Vel, da var det bare å sette seg i bilen og kjøre ned til byen og snakke med de på malingsavdelingen hos Montèr. Snakk om flott kundeservice! Hun ringte hovedkontoret, snakket med malingseksperten og han visste nøyaktig hvilken maling jeg skulle ha og nytt spann i grønt ble blandet. Ingenting å betale og jeg fikk også beholde det spannet med høyblank maling. Kan jo kanskje få brukt den på noe som skal være utendørs ved døra f.eks.

Så nå skal foringen pusses ned (igjen) og så er det bare å male i vei og krysse fingrene for at det denne gangen blir mer lik glans som på døra!

Kommer nok et innlegg om denne foringen når den er klar - hi hi

Må få takke for alle koselige kommentarer fra dere som er innom, det settes utrolig stor pris på tilbakemeldinger på mine innlegg.

Spesielt en kommentar ble jeg både glad og overrasket over, nemlig oppfordringen til å eventuelt melde oss på inspirasjonsprisen hos Bergene Holm. Alle som bygger med tre kan søke og for 3. år på rad deles det ut priser for til sammen 250.000 kr :) Vel, vi anser ikke at huset er på langt nær klart nok til å meldes på denne i år, men kanskje om de har tilsvarende konkurranse neste år... Uansett var det veldig hyggelig bare å bli oppfordret til å vurdere dette :-)

Ønsker dere alle en riktig deilig høstdag!


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone

3 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder, i dag er det jo bare sååå fint vær, da er høsten deilig :-) Gleder meg til å se døra ferdig, kjempebra service i malebutikken da :-) Ønsker deg en toppers Torsdag :-) Klem Trude

  SvarSlett
 2. For en flott morgen! Hørtes fantastisk ut! Din kommentar hos meg havnet i nettsøppel! Skjønner ikke hvorfor, kanskje det bare skjer innimellom? Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 3. Høres (og ser) ut som om du hadde en fantastisk flott start på dagen! Jammen godt en får sånne flotte høstdager innimellom.
  Bra du fikk så god service når du ikke var fornøyd med malingen! Gleder meg til å se resultatet! Ha en fin kveld :o)

  klem Mona

  SvarSlett