fredag 14. oktober 2011

Døra er på plass og mellomgangen tar form...

I dag er det første vinterdag og det var rimfrost overalt i morges. Glemte å ta bilder, men det kommer vel flere anledninger tenker jeg.

Har vært tidlig i vei og handlet mer grunning, maling til sminkekommoden til mamma og kvistlakk. Levert noen spennende saker til glass- og rammebutikken her i byen for å sette inn noen nye speil. Det kommer innlegg om dette senere.

En sving innom bruktbutikken resulterte i et par vegglampetter som vi har tenkt å ha på hver side av det gamle speilet i mellomgangen. Må bygges en del om da de tidligere har gått på 12 volt! Og selvsagt ble det med et par andre saker i farta også.

Inngangsdøra er på plass i hvert fall. Midlertidig trapp enda, men det kommer seg...

Flotte klosser ved døra også :-)

Mellomgangen tar form nå, panel er nesten klar
og jeg har sparklet og hatt på 1. strøk med kvistlakk

Det meste av taket er isolert og klart for
lekter og panel. I taket bruker vi gran og den slipper jeg jo å kvistlakke!

Speilet står i "ramma" si - vet ikke helt om vi skal
trekke det ut slik at det flukter med panelen
eller om det blir litt ekstra kreativ belistning av
min mann...

Denne helgen går nok med til en del klargjøring for å grunne panel, materialer skal handles inn og så skal vi i vei og se på løsninger til gulv og vegger på soverommet, skyvedørsgarderober samt baderomsarmatur. Tror ikke det blir noen sløve-helg akkurat denne gangen heller *gliser*

Sminkekommoden til mamma er ferdig grunnet første strøk og har planlagt sliping og 2. strøk i løpet av kvelden. Må få den ferdig slik at det blir plass til det andre jeg har på vent...

Minner om min give away som trekkes i morgen, lørdag kveld :-)
Bildet under her er linket rett til selve innlegget med min give away.


Ønsker alle en riktig fin fredag og en deilig helg!


Klem Tone

1 kommentar:

  1. Her var det mye fin bruk av tre! Har du fått med deg muligheten til å søke Bergene Holm Inspirasjonspris? Alle som bygger med tre kan søke og for 3. år på rad skal vi dele ut priser for til sammen 250.000 kr :) Søk direkte på våre nettsider. Lykke til!

    SvarSlett