torsdag 13. oktober 2011

En strålende høstdag og mammas sminkebord på gang...

I dag er det en flott høstdag igjen, sola skinner og det er en herlig frisk luft ute! I morges var jeg ute og fyllte på solsikkefrø til småfuglene og de lot ikke akkurat vente på seg. Det myldrer av småfugl og selvsagt litt nøtteskriker og en og annen flaggspett som passer på når det serveres mat.Kaffe og morgenstund sammen med Buster i dag. Han liker tydeligvis veldig godt å bli fotografert denne karen!Har vært en tur i Sverige og satt på plass mammas nymalte kommode som jeg viste dere i går og hentet det gamle sminkebordet hennes som står for tur til en aldri så liten makeover.

Skikkelig 50-tallet i teak!

Skuffer med god plass

Speil til å vippe opp

Nede slik som her

Baksiden må i hvert fall grunnes

Se de tynne og flotte beina!

Tror denne blir nydelig i hvitt, ellers dvs. tror mamma vil ha den i CHI.
Den er nå skrudd fra hverandre, det ble hele 15 deler + speilet som ligger innpakket og alt er pusset ned og vasket over med litt salmiakk i vannet. Snart skal jeg bort i malebua og starte grunningen...

Ellers så er panelen på vei opp i den midtre gangen her og skal ikke se helt bort fra at det blir sparkling, sliping og kvistlakk i helgen på hele gangen! JIPPI!!!

Ønsker dere alle en riktig fin dag videre!

PS. Fortsatt tid til å melde seg på min give away som trekkes nå på lørdag :-)Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone1 kommentar:

 1. Hei på deg berta.

  Alt bra med deg??? Mye fint du viser assa. ;o)))

  Men du, lurer på om du vet om eller kan skaffe meg en rundbrenner ovn? Vil ha! hihi Si i vaffal fra om du kommer over noe.

  Ha en super helg.

  Klem Simone ;o)))

  SvarSlett