torsdag 27. oktober 2011

God kveld!

Kort innom mellom jobbing nede i mellomgangen. Nå holder jeg på med å få akryl i ALLE store sprekkene i den gamle tømmerveggen. Det går med LITT akrylmasse kan man trygt si :-)

Det er ferdig grunnet både tak og vegger samt dørforinger, men må ha litt akryl her og der i taket før det første strøket med toppmalingen kan tas.

Fant et bilde fra mellomgangen tatt oppunder juletider for noen år siden. Måtte henge opp noen gamle gardiner langs veggen på høyre side for å skjule det værste... Når man bor midt oppe i slike prosjekt blir man ganske god til å "lukke" øynene for en del saker og ting ja :-)

Døra oppe i enden var inn til det gamle badet og rett til venstre for den var
døra inn til det soverommet vi hadde helt i starten her og som også var midlertidig kjøkken en stund...

Holder på å skanner inn masse papirbilder og skal forsøke å lage en presentasjon etter hvert år for år eller rom for rom av renoveringen vår. Blir litt sjokkert selv når jeg titter på de gamle bildene. Heldigvis "glemmer" man hvor ille det til tider har vært....

Som f.eks. 14 dager før jul i 2002 hvor jeg kom hjem sent fra jobb og ble møtt av en stor grå halvsirkel utenfor inngangen! Gjett hva som hadde skjedd da... Jo, da hadde mannen min og en kamerat revet ned HELE pipa som gikk gjennom huset helt ned på kjøkkenet! Selv om de hadde tapet opp plast rundt det hele hadde det eldgamle murstøvet og sot klart å legge seg på absolutt alt av kjøkkeninnredning og hadde også klart å komme seg inn i skuffer og skap! Det ble en grundig julerengjøring det året i hvert fall! Aldri så galt at det ikke er godt for noe sier man jo :-)

Orket ikke å ta bilde av katastrofeområdet, men tok da bilde når de begynte med jobben å sette opp ny pipe. Det var noen kalde dager/uker før ovnen igjen var mulig å bruke og med den totale mangel på god isolering i det gamle huset var det ikke akkurat hyggelig å se gradestokken stadig krype nedover mot minus 30 grader!

Huff, godt dette er et tilbakelagt stadium :-)

Håper dere har piper intakte og koser dere denne høstkvelden!
Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg!


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone

5 kommentarer:

 1. Dere er flinke!!
  Tenker det blir så flott hos deg...og akryl er "gode ting" :o)

  har sendt deg en mail....fått den ??

  SvarSlett
 2. Har sendt deg en melding på face istedet. Problemer med å sende til e-posten din!

  SvarSlett
 3. God kveld til deg også :-)Det er utrolig hvor fort man glemmer, så før og etter bilder er alfa omega. Så er det jo utrolig morsomt å se på bildene da alt er ferdig, mimre tilbake og virkelig se hvor mye jobb dere har lagt ned i huset:-) Huffamei, ja jeg husker med "gru" hvor gulvkaldt det var hos dere. Men nå er huset bare blitt så lekkert...Klem Trude

  SvarSlett
 4. Kjekt med før og etter bilder. Man glemmer så lett. jeg syntes den grønne veggen var så fin! Men det blir lekkert med lyse vegger. For en jobb dere har tilbakelagt. Dere er gode!!
  Ha en koselig lørdagskveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Ja, det er utrolig hvor fort en glemmer hvordan det har sett ut. Hos oss går historien bare et år tilbake i tid, likevel får en litt sjokk når en ser tilbake på bilder fra starten. Og etter en tid kan en le av hvordan en hadde det når det stod på som verst...
  Drivkraften er at en ser for seg hvor fint det blir. Kjempegøy å se (og lese) om prosessen hos dere! Lykke til videre med "akryleringen" ;o)

  klem Mona

  SvarSlett