mandag 31. oktober 2011

Min mann, en slavedriver...

Mannen dro i vei på jobb ved halv to-tiden i dag og fyrte av følgende replikk på vei ut døra;
"Du må prioritere å få inn veden i dag, det ser ut til å bli regn!"

Kjekken hadde lastet opp bakskuffen på traktoren og satt den utenfor vedskjulet...
Nå skal det sies at han har jo lastet opp dette i skuffen, så min jobb med å få det inn i vedskjulet ferdig stablet er jo egentlig helt grei! Så dette med slavedriver er STERKT overdrevet - hi hi


Ikke har jeg vondt av å lee på kroppen, å stable ved er helt OK det i grunn og en variasjon til malingsjobben. Det står en ganske stor mengde ved igjen oppe i tørkebua og det er en gigantisk haug med kapp fra panel og andre bord som ligger i garasjen og venter på meg også. Får variere litt mellom maling og vedstabling et par dager nå tror jeg.


Denne haugen tok litt lengre tid...

Vedfyring er deilig, og med egen skog går vi ikke akkurat tom for ved. I tillegg varmer den jo flere ganger *smiler* og gir gratis trim!

Taket i gangen er tatt for 2. gang og nå skal jeg begynne på første toppstrøk på veggene! Det er uansett for mørkt til å holde på med ved ute nå. Nye runde i morgen formiddag i stedet :-)

Ønsker en ny følger; Anne med bloggen Handmade by Anne, hjertelig velkommen til meg! Ta gjerne en titt innom bloggen hennes, ei dame som drives av samme interesse som mange av oss; nemlig gjenbruk og ivaretakelse av det gamle og nostalgiske!

Ha en fin mandagskveld!


Klem Tone1 kommentar:

  1. Er sååå glad for at all veden er stablet og er ferdig på plass her hjemme :) Er helt avhengig av vedfyring her hos meg på vinteren, for vi har ikke varmepumpe og bare strømfyring blir jo altfor dyrt. Men det er jo også mye koseligere å fyre med ved....varmt blir det i alle fall :)

    Ha en flott mandagskveld :)

    Ps: Synes du har en veldig spennende blogg jeg :)

    SvarSlett