tirsdag 7. desember 2010

Pyntehåndkle er på plass!

God morgen alle sammen! En kald og frisk morgen er det, det spraker allerede i peisen og en kopp rykende varm kaffe står ved siden av meg.

Pyntehåndkledet mitt ble klart i går kveld, mellom mating av arbeidsgutta, litt rydding, litt fyring og en del bloggsurfing. Vi jenter skal jo være så flinke til å gjøre flere ting på en gang *ler*. Vel, uansett mitt forsøk med stoffrester og min "eldgamle" symaskin gav da resultat - vet ikke helt om jeg er 100% fornøyd, men det henger nå engang nede i hylla på kjøkkenet. Kanskje det blir enda ett for det lå mye stoffrester i den ene kista mi.

Her er i hvertfall resultatet av noen timers klipping, måling, stryking og litt sying. Godt min gamle håndarbeidsfrøken ikke så dette i går kveld, her TRÅKLES det ikke og jeg stryker kantbrettene istedet. Synes det går like greit så lenge det ikke er store ting da.

Får jeg godkjent på mitt lille prosjekt? *smiler*

Ønsker dere alle en fortsatt deilig tirsdag!


Takk for følget og velkommen igjen!

Tone

3 kommentarer:

 1. Hei Tone. Så koselig at du stakk innom meg. Nå har jeg lest litt i bloggen din. Forstår at dere har gjort masse med huset. Ja har man hus så har man ikke akkurat fritidsproblemer. Vi bor i et gammelt hus fra 1877 og her er det alltis noe å forbedre. Nå har vi endelig kunne tatt rødstua i bruk etter flere års bygging. Min mann har bygget det selv og tatt tiden til hjelp.Artig når man får til ting. Jeg synes pyntehåndkleet ditt var nydelig julete. Fine farger.
  Så nå ga du meg et tips som jeg sikkert ikke får tid til før jul :D men det kommer jo flere juler får en håpe :) Legger meg som følger hos deg også for her vil jeg gjerne stikke innom igjen.
  Ha en flott uke. Klemmer Merethe

  SvarSlett
 2. Hei Tone :)
  Du får absolutt godkjent på prosjektet ditt! Pyntehåndkledet var kjempefint :)
  Tusen takk for den koselige hilsenen du hadde lagt igjen hos meg! Moro at du likte innleggene :) Liker meg godt her jeg, så legger meg til som følger tvertt :) Gøy å finne nye blogger som man trives hos :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Heisann,
  Takk for gode ord på siden min. Veldig glad for at du la igjen spor etter deg, slik at jeg kunne finne fram til bloggen din:) Og kommer gjerne tilbake som følger!
  Utrolig gøy å se lignende prosjekter som det vi holder på med - og å høre deres erfaringer.
  Vi har holdt på med huset i ca 2 år, begynte med kjelleren, og har så vidt nå kommet oss opp i etasjene.. Vi gjør, som dere, mesteparten selv, og setter bort kun det vi absolutt må, med en viss bismak;)Ting tar fryktelig lang tid, men jammen lærer vi mye også:)
  Gleder meg til å følge dere videre.
  Klem Marita

  SvarSlett