mandag 13. desember 2010

Julestemningen kommer smygende...


Takk for hyggelige kommenterarer, jeg blir utrolig glad for tilbakemeldinger fra dere alle!

I dag er det mandag og 13 dager igjen til julaften, julestemningen kommer jo smygende sakte men sikkert. Litt pynt har jeg fått på plass, men det blir nok ikke så voldsomt i år da vi skal feire julaften alene, mannen min, kattene og jeg. Vi liker det stille og rolig på julaften og med all aktivitet på huset i de siste årene, ønsker vi å ta det helt rolig i julen og bare kose oss med det vi har fått til så langt...


Et gammelt fat jeg fant i høst får gjøre nytten som adventslys på kjøkkenbordet i år. Sinkhjertene med tall på fant jeg på Plantasjen,Dette veggfatet har hengt med noen år nå, fikk det av ei god venninne for en "liten stund" siden. Lurer på om jeg skal lage ett tilsvarende og henge opp på den andre siden av inngangen til stua. Den messinghengeren som skimtes til venstre skal opp på gjesterommet i 2. etasje når det blir helt klart.

Nå er det ut på tur, må visst fornye sertifikatet på liten lastebil, må nemlig ha dette da min bil er en smule "tung".... Tenker jo ikke på at det ikke varer like lenge som personbil - altså til man blir 100 år, selv om man kanskje må fornye det også i blant med tanke på at man forandrer seg litt utseendemessig med tiden... Eller gjør vi egentlig det? *ler*

Ønsker dere alle en deilig dag videre og husk å stoppe opp og nyt litt av stemningene også i denne travle tiden!

Takk for følget og velkommen igjen!

Tone

PS.
Har lagt ut en del lamper og lampekupler under Møbler og belysning og det fylles stadig på med annet nytt under de andre kategoriene også.
DS.

1 kommentar:

  1. Ja, her var det bilder som oser av julestemning! Tenk, bare litt over en uke igjen, så er julen her - håper du er i rute og koser deg!

    Goklem fra Hildegunn

    SvarSlett