lørdag 11. desember 2010

Gjestebadet før og etter

God morgen alle sammen! I dag er det lørdag og jeg skal i vei på jobb om noen timer og i kveld skal vi på en liten "førjuls-fest" med gode venner, gleder meg til god mat, koselig selskap og helt sikkert mye latter.

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere det lille gjestebadet i 2. etasje. Det er lite men fungerer godt og er akkurat nå det eneste badet vi har da det nede er under full renovering. Vi valgte helsveiset våtromsbelegg på gulvet, orker ikke tanken på vannskader i 2.etasje i dette gamle tømmerhuset! På veggene er det ferdigmalte panelplater i perlestaff med kaffe latte-farge. Taket er også plater spesielt for våtrom, men de ser jo ut som treplanker så da er jeg fornøyd *smiler*. Kranen og alt tilbehøret er i antikk patinert messing. Kranen fikk vi gjennom en rørleggerbutikk her i byen, mens alt det andre bestilte jeg fra USA og fikk ordnet det smidig inn til Norge via Jet Carrier som holder til bare noen kilometer fra oss.

Dette var etter en del riving, vinduet helt til venstre er på gjestebadet.

Her er reisverket på plass for det meste, det hørnet man ser her er
gjesterommet, badet er til venstre for det. Har visst tatt lite bilder da det
stod på som værst her...


Velkommen inn på gjestebadet!

Servantskapet, overskap med fasettslipt speil fant vi på FIX
Rustikk stil og rimelig ikke minst...

Kran fra Italia og tilbehøret ellers kommer fra Allied brass i USA

Har kun satt opp en lampe på veggen foreløpig.
Profilerte taklister og hjørneklosser hører til!
Her ser dere også et lite glimt av TV-stua i 2. etasje..


Nå er det dusjen neste for meg og så ut på jobb før kveldens lille julefest.

Ønsker dere alle en riktig deilig førjulshelg!

Klem Tone

2 kommentarer:

  1. Så fint det ble!!! Kjempegøy med før og etterbilder :) Skjønner godt at dere valgte helsveiset golvbelegg, det valgte vi på vaskerommet (hus fra 1906. Fukt og gamle tømmerbjelker hører absolutt ikke sammen nei.
    Ønsker deg og dine en flott helg :)
    Klem, Lise

    SvarSlett
  2. Oi så flott et bad. Sikkert lurt med skikkelig våtromsbelegg i et slikt gammelt hus. Stilig ble det :) Nå har jeg akkurat satt meg etter å ha stekt masse lefser. Mmm I morgen skal de bløytes og smøres før ferden går ned i fryseren. Det ser så koselig å sulle til jul :) Ønsker deg en strålende uke som står på trappene... Klem Merethe

    SvarSlett