fredag 9. september 2011

Nydelig høstvær

I dag har det vært en slik høst-dag som jeg gjerne tar flere av...
Solen har varmet og jeg har kost meg utendørs det meste av dagen med litt grunning av alle vindusklosser som skal på tilbygget her samt en hel del kaffekos i solveggen.

Alt regn vi har hatt den siste tiden blir liksom glemt når slike dager ankommer og setter en glans på høsten. Måtte ta meg en liten runde med kamera og ta litt bilder av blomster og selvsagt sommerfugl. Det er utrolig mange sommerfugler her om dagen og kattene hopper og spretter etter dem stadig vekk.

Denne helgen skal campingvogna settes på lagring, racing-sesongen er over og selv om vi har et småbruk er det så fullt overalt her nå med materialer og annet at vi må benytte oss av ekstern lagring til den... Ellers blir det vel å holde på med hus og området rundt det meste av helgen. Holder været seg er det jo egentlig bare koselig å holde på utendørs og jeg får i hvert fall mye mer energi av solfyllte dager enn de regntunge vi har hatt i det siste.


Med disse bildene ønsker jeg alle en deilig fredagskveld samt en riktig God Helg!


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone

1 kommentar:

  1. Kjempefine bilder fra hagen din! Deilig med sånne dager som i dag, håper det blir flere av dem før høsten setter inn for fullt.
    Ha en riktig god helg :o)

    klem Mona

    SvarSlett