lørdag 3. september 2011

God lørdagsmorgen!


Kort innom for å ønske alle en riktig god lørdag! Deilig morgenstemning her med kaffe og en rolig stund før dagen tar til... Bildet er av en av skattene jeg har vært så heldig å få av min svigermor! En skjønn mugge fra Figgjo i serien smørblomst! Den har vært her på gården alltid og min mann ble nesten enda mer glad enn jeg da den kom ned hit igjen!

Etter en hyggelig kommentar fra Helene med bloggen Alt som er vakkert hiver jeg meg med på utfordringen hennes; Morgensteming #3.

Svigermor er mer som en venninne for meg og jeg har faktisk kjent henne litt lenger enn jeg har kjent mannen min :-) Hun stiller opp uansett hva jeg kommer opp med og er til uvurderlig hjelp for oss når vi er på tur med racing eller annet. De bor like ovenfor oss og passer både katter, blomster og hus når vi er på tur.

Hun har også ryddet voldsomt i skapene sine i det siste og jeg kommer snart med en liten samling med ulike porselens-serviser som hun vil selge unna. Det er hovedsakelig Porsgrunn porselen; kaffeservise og middagsservise. Må bare få vasket over alt og tatt noen bra bilder av alt sammen. Kan røpe at kaffeserviset til 12 personer er fra 1963/1964 og middagsserviset til 6 personer er nok fra slutten av 30-tallet.

Passer på å ønske nye følgere hjertlig velkomne til bloggen min og jeg håper dere vil trives her hos meg!


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone

5 kommentarer:

 1. God morgen til deg også! Så koselig å ha en svigermor som du har! "Svigermor" er jo et utskjellt ord i mange sammenhenger, hi hi! Jeg er også heldig med min svigermor:o)
  Koselig morgenstemning hos deg:o) Innlegget ditt passer jo perfekt til min MORGENSTEMNING-utfordring;o)

  Ha en fin dag!
  Heleneklem

  SvarSlett
 2. Hei, takk for hyggelig hilsen og tok meg en rundtur på bloggen din, masse fint du har så her kommer jeg til å titte innom ofte :) Klem Tone

  SvarSlett
 3. Så koselig innlegg.
  Jeg fikk dessverre aldri truffet min svigermor , men synes det er koselig å lese historier som din.
  Nydelig Figgjomugge. Jeg hadde fløtesettet i den serien ...
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett