onsdag 28. september 2011

Halden-jente skrev historie i helgen!

(Bilde fra VG-nett)

Råe og vakre Caroline Olsen, 21 år og fra Halden skrev historie nå sist helg ved å bli Norgesmester i roadracingklassen Superstock 600. Hun ledet med kun ett poeng før helgens siste løp og klarte å holde samtlige gutter bak seg under hele løpet og vant dermed også tittelen Norgesmester! Dette har aldri blitt gjort av ei jente før og jeg er ikke så rent lite stolt av å kjenne denne jenta!

Hun startet opp med MC-kjøring på bane for noen år siden, da kom hun opp på Rudskogen med sin gateversjon av en Aprilia 125ccm og viste at hun hadde talent for dette.

Her kan dere lese litt om hva som er skrevet i avisene i det siste rundt hendelsenBildet er lånt av Tone B. Jacobsen (Halden)

Her er et bilde fra finale-løpet hvor Caroline Olsen ligger rett foran Alf Georg Joranger som kun lå ett poeng bak henne i sammendraget før dette løpet.Om 14 dager bærer det i vei til Albecete i Spania for deltakelse i Europa-mesterskapet for henne, og jeg krysser fingrene og alt annet for at hun klarer å kjøre fra flere gutter der nede :-)


Bøyer meg i støvet for denne utrolige prestasjonen!

2 kommentarer:

  1. En flink og tøff dame dette da!!

    Ha en fin dag Tone :o)

    SvarSlett
  2. Gratulerer til Caroline. Kjempeprestasjon :-)

    SvarSlett