tirsdag 6. september 2011

Forandring fryder...

Kort innpå for å vise en liten før & etter sak.
Et lite skap med hylle innvendig med maritim dekor ble raskt pusset på og grunnet. Deretter et par strøk med oljemaling silkematt, lett kantsliping og så til slutt decoupage med en liten engel i "rammen" på døra.
Vips så fikk det lille skapet som var ganske slitent et nytt "liv".


Før (rakk ikke å ta bilde før noe av grunningen var igang...)

ETTER

Det regner og blåser helt villt her nå og vi lurer litt på om det kommer til å ligge noen nye trær langs bakken i morgen tidlig! Skikkelig høstlig ruskevær, men det er jo bare å benke seg inne med noe varmt i koppen og litt lesestoff, et håndarbeide eller bare nyte det å ha tak over hodet i dette været...

Passer på å ønske velkommen til 2 nye følgere:  Ingrid Andrea med bloggen Den Hammelige Hagen og Mariane. Hjertlig velkomne er dere!

Nå har jeg passert 100 innlegg, har 56 følgere og har hatt over 13.000 besøk på bloggen og det varmer langt inn i hjertet :-) Nå nærmer det seg også ett-års dagen (oktober) for bloggen og jeg holder på å lage i stand en give-away i den anledning. Må jo markere bursdagen og gi noe tilbake til dere som tar dere tid til å titte innom her og legge igjen masse koselige og varmende kommentarer!


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone

2 kommentarer:

 1. Hei Tone=)!

  Så kjekt at du vil følge meg videre i den nye bloggen=)!!! Tusen takk for gode ord=)! Skapet ble kjempe lekkert=)!! Så flink du er!!

  Ha en herlig kveld videre=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint og koselig bilde under her av deg og bror og farfar! Det var som tatt ut av en koselig film eller noe lignende. :)) Og takk for kjempekoselige ord på bloggen om det å se litt tilbake innimellom. Det er ikke lett men jeg skal prøve. Du har helt rett i at man setter lista for høyt mange ganger! Ha en kjempefin kveld! :))

  SvarSlett