mandag 5. september 2011

Mandagstema #36

Helene med bloggen Alt som er vakkert har en fast mandagsutfodring og denne uka er det VANN.

Jeg kunne gjort det veldig enkelt og tatt et bilde utendørs akkurat nå hvor det kommer ned så og si "helt vann" fra oven men det er jo da så lite spennende... Dette drittværet vil jeg helst ikke forevige på bilder *smiler*

Derfor har jeg valgt et bilde fra min barndom; et fra en av de mange flotte somrer på familiens hyttested ute i Tangenkilen. Der hadde vi en stor hytte hvor farfar, farmor, onkel, tanke og mine søskenbarn holdt til og så en liten en hvor pappa, mamma, min bror og jeg bodde på sommeren.

Dette bildet er av farfar, min lillebror og meg i vannet sammen med den gamle Tunejolla vår. Den båten tok hele familien på 10 personer samt 2 hunder på mange fine turer på sjøen. Hver vår måtte den skrapes og lakkes og ligge LENGE i vann før den trutnet skikkelig.


Farfar var så absolutt min favoritt og snillere mann skulle man lete lenge etter. Nei var ikke akkurat et ord han brukte ofte, uansett hva det var han ble spurt om. Dette har jeg også fått bekreftet mange ganger når jeg treffer på eldre mennesker som husker min farfar. Han var godt kjent i byen da han var den første som åpnet en radioforretning og senere ble det også TV i butikken. Det var alltid spennende å komme ned i butikken til farfar og få rusle rundt på bakrommet og ikke minst ta en tur inn på verkstedet.  

Dette er altså mitt bidrag i mandagstema VANN. Ønsker dere alle en fin dag uansett om det kommer vann fra oven eller ei :-)


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone11 kommentarer:

 1. Härligt med far o morföräldrar som tar sig tid med att sysselsätta barnen.. riktigt härlig bild på er tillsammans vi vatten :)
  http://pialottasfotoblogg.blogspot.com/2011/09/vatten.html

  SvarSlett
 2. Dejligt billede af gode minder med vand..;D

  SvarSlett
 3. En koselig historie til et koselig bilde som oser av sommer! Takk for titten :)

  SvarSlett
 4. For et nydelig lite bilde, det rommer nok mange gode sommerminner. Tusen takk for så hyggelig kommentar hos meg. :)

  Ha en flott mandag.

  Klem

  SvarSlett
 5. Dejlige og skønne billeder !!

  SvarSlett
 6. Så koselig bilde! Ser veldig idyllisk ut:o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 7. Dejligt billede med gode minder for dig. :-)

  SvarSlett
 8. Nydelig bilde, og så koselige minner du deler med oss. Begge mine bestefedre døde før jeg ble født, og det har ofte vært et savn at jeg aldri fikk treffe dem... Hadde heldigvis to flotte bestemødre.

  SvarSlett
 9. Så hyggelig det så ut.
  Takk for at du deler minner.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 10. Et kjempekoselig bilde,Tone:)
  Som det sikkert knytter seg mange mange gode minner til..♥ og det er alltid kjært å se igjen bilder fra barndommen:)) De har alle en historie å fortelle ♥

  Ha en flott dag!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett