lørdag 25. juni 2011

Perfekt start på dagen...


 I dag startet jeg dagen med en kaffekopp ute foran verandadøra sammen med sola, en masse småfugl som sang så vakkert og så dukket selve rådyrbukken opp! Han er så utrolig fin, er en seks-takker men selvsagt hadde jeg ikke kamera med ut så noe bilde ble det ikke... Jeg satt musestille og bare tittet på ham der han gikk ca 20 meter bortenfor meg og spiste og koste seg ned mot skogkanten. Slike herlige morgenstunder er gull verdt, får påfyll av energi og man kjenner at man er heldig som bor slik vi gjør!

Gikk en liten tur etter at bukken forsvant inn i skogen og plukket en liten bukett som fikk være med inn og pynte opp på det gamle kjøkkenbordet mitt. Prestekrager har vi mye av og de får spre seg som de vil her, en del står i blomsterbed men mange popper opp her og der og er hjertlig velkomne!


Blåklokkene blomstrer så fint nå og er en fryd for øyet


Dessverre har vi litt vel mye Lupiner! Dette er kun et lite utsnitt av det som finnes i utkanten av tomta vår. Har snakket om å gå turen nedover med flere store søppelsekker og knipe av blomstene før de frør seg.. men det har foreløpig blitt med tanken bare. Har fått gravd opp de som jeg har funnet rundt huset og holder et våkent øye der i hvert fall. De sprer seg så altfor mye og trenger bort all annen vegetasjon om de får holde på slik. De står vel til og med nå på svartelista når det gjelder uønskede planter i norsk natur!

Nå skal dagen tas til vare med sitt solskinn, gressklipperen og kanttrimmer skal få tatt sine runder i dag for dette været med mye vann og så varme solrike dager om hverandre er tydeligvis akkurat det gress og ugress vil ha. Det vokser så det knaker rundt omkring og litt kaoskontroll må jeg ha rundt veggene.

Ønsker alle en herlig lørdag! Mulig det kommer ut en del nye saker på bloggen enten i kveld eller i løpet av morgendagen. Mange prosjekt som nærmer seg å bli klare nå, må bare få tid til å style og ta litt bilder av alt sammen!


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone


2 kommentarer:

 1. Lupiner er vakre når de blomstrer! Synd at de sprer seg som ugress...

  Ha en fin søndag!
  Heleneklem

  SvarSlett
 2. Det er sommer når en kan ha nyplukkede blomster inne og ute hver dag.
  Koslig blogg jeg legger meg som følger ,Marit.

  SvarSlett