mandag 6. juni 2011

Nytt bord

Dette trillebordet er helt nytt, står på hjul og har både hyller, en skuff og en avtagbar øvre del som kan brukes til serveringsbrett! Fiffig sak som ikke koster all verden og det er kjøpt på Dag's Marked her i Halden. Kjeden finnes flere steder i landet og de har utrolig mye fint til hus, hage og annet til gode priser...

Foreløpig står dette bordet i spisedelen av kjøkkenet men jeg tror det kommer til å bli brukt utendørs på sikt når uteplassen en gang blir klar :-) Vurderer veldig å male det hvitt men er fortsatt i tenkeboksen akkurat på den saken.

Foreløpig får det romme en del av mine gamle saker, melkeflasker, øsemål og annet smått og godt...
Den gamle vekta som står på øvre hyllen ligger ute for salg under Kuriosa. Kaffesettet i nysølv øverst ligger også ute for salg under Skjæras rede.

Passer på å takke for koselige kommentarer og ønske nye følgere velkommen til meg! Setter stor pris på dere alle og prøver å få besøkt bloggene deres med jevne mellomrom!


Takk for følget og vekommen tilbake!


Klem Tone

1 kommentar:

 1. Heisann!!
  Trillebordet var kjempefint, og så hadde du jo pyntet med så mye lekkert..♥ synes igrunnen det var veldig fint som det er nå, men kan nok bli veldig fint i hvitt også :)) vanskelig det med farger og trehvitt eller ikke..hm ?? har forresten holdt på med litt maleprosjekter selv,i form av utemøbler og litt annet stæsj.. var jo så kjempefint tørkevær!!
  Skjønner dere har hatt en aktiv helg og jeg gratulerer så mye med flotte plasseringer:))
  vil også takke for hyggelige kommentarer hos meg:)) kjempekoselig!!

  Ønsker deg en flott dag!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett