lørdag 18. juni 2011

Lørdag og solskinn!!!

Herlig lørdag, sola skinner ute og jeg har tatt kaffepauser utendørs under malejobben i dag.
Her er et av mine prosjekt; fikk tak på et gammel symaskinunderstell som jeg har tenkt å sette enten en stenskive på eller en bordplate kledd med sink. Tror det kan bli fint både som utebord og som blomsterbord utendørs.

Dette er maleprosjektet i dag; panelveggene i inngangspartiet har fått sitt grunningsstrøk. Vi har valgt møllerstuepanel til veggene og den panelen skal fortsette innover i gangen i hele 1. etasje. Panel også i taket som også skal males. Fargene blir Krem 5502 på veggene og Latte 5501 i taket og vi tror det blir lyst og fint. På gulvet blir det samme flisene som vi har lagt på kjøkkenet for å få en helhet i rommene. Vi har valgt å ikke ha dør inn til kjøkkenet og med samme flisene så får man en fin flyt i det hele.

Måtte knipse litt av revebjellene som finnes rundt omkring her. Det blir nok flyttet på en del av dem etter som hagen tar form men foreløpig får de stå og blomstre i fred der de finnes.
Resten av denne deilige lørdagen skal nytes utendørs så lenge det er mulig. Man vet jo ikke om sola skinner igjen i morgen så det gjelder å ta vare på hver enkelt dag. Ingen av prosjektene går sin vei om man tar en pause i ny og ne og det trenger man om man ikke skal bli lei hele greia til slutt...

Ønsker dere alle en riktig deilig helg og takker så mye for mange og hyggelige kommentarer på mine siste innlegg!


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone

2 kommentarer:

 1. Fine saker hos deg tone....og tror nok symaskinbordet kommer til å bli så flott :o)
  Maase arbeid hos dere ser jeg....
  Jeg har kjøpt maling for å male spisestuemøblementet idag....fra brunt til hvitt :o)

  ha en fin helg :o)

  SvarSlett
 2. Det blir nok et fint bord, gleder meg til å se det ferdig!
  Gøy med litt prosjekter på gang :o)
  Ha en fortsatt fin søndag!

  klem Mona

  SvarSlett