fredag 21. januar 2011

Hjemme igjen!

 Nå er vi hjemme i Norge igjen etter 14 dager ved Sharm el Sheikh i Egypt med sol, sjø, dykking, snorkling, seiltur og et herlig møte med en stor flokk med delfiner som fulgte seilbåten en stund.

Vi lå på Ghazala Beach Hotel og det kan vi varmt anbefale. Rommene var helt OK, personalet skikkelig hyggelige og med både en relaxpool med vann som holdt rundt 27 grader, en stor pool og barnepool samt egen strand med utrolig god service er dette et bra valg. Det ligger langt nok fra selve markedsdelen og utelivet til at man får nattero men nært nok til korte avstander til liv og røre.Delfinene rundt båten da vi var på en heldagstur med en
 flott seilbåt; Sina Dream. Utflukten inkluderte snorkling, fotograf
videomann, lunch og til sist bød det på et særdeles artig møte med
delfinflokken som fikk alle og enhver ombord på beina med kameraene sine!


Relaxpoolen ved hotellet!

Kapteinen til rors på Sina Dream ved utseilingen

 Tiran Island, et kjent område for dykking og snorkling


Oppgangen til hotellet fra strandsiden


Som dere sikkert skjønner har vi hatt en helt fantastisk ferie og fått ladet batteriene godt! Noen tips til de som skal nedover til samme sted; sjekk ut eventuelle utflukter godt på forhånd, snakk gjerne med folk som har vært der, se når de kommer tilbake fra ulike turer der nede og spør om hva de synes. Gutta i gjengen vår var på både gode og skikkelig elendige turer rundt omkring. Det de helt klart mener man skal styre unna er noe som het Beach Buggy tur i "ørkenen". De buggiene var mer eller mindre VRAK og turen var lagt opp kun for å suge ut mere penger underveis med ulike stopp på "vannhull".

Dagsturen vi tok med Sina Dream var helt utrolig bra, ble booket gjennom SUN N' FUN på stedet og kostet slettes ikke mye for en hel dag ombord med snorkling, servering og lunch samt fruktsalat for å runde av det hele rett før vi la til kai igjen etter en herlig dag i sola. Som prikken over i-en fikk vi også oppleve en delfinflokk som fulgte båten en god stund - jeg får gåsehud ennå bare ved tanken for delfiner er helt klart et av mine yndlingsdyr! Det er en proff fotograf ombord samt en som har videokamera som også filmer under vann mens det snorkles og vi har kjøpt både bilder og DVD av hele dagen. Men de bildene som jeg har lagt ut her har jeg selv tatt.


Solnedgangen fra balkongen får avslutte dette lille "reisebrevet"!

I dag begynte jeg i en ny jobb som prosjektkoordinator. Det er et engasjement foreløpig ut april men med store muligheter for forlengelse eller fast jobb etter det. Dette er i en bransje jeg har over 14 års erfaring fra så jeg var i sving etter kort innføring i dag og ser frem til en full uke fra mandag. Litt uvant blir det nok å stå opp så tidlig hver dag, men føler at tiden var inne for å komme meg i en hel stilling igjen.

Jeg passer på å takke for koselige kommentarer mens jeg har vært borte og ønske nye følgere hjertlig velkomne!

Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone

3 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en herlig drømmeferie :)
  Grattis med ny jobb, og god helg til deg og dine :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Så fine bilder! Ser virkelig ut som om dere har hatt en super ferie!
  Kan tenke meg at delfinene var en fantastisk opplevelse, ja.
  Gratulerer med ny jobb - så spennende :o)

  Klem Mona

  SvarSlett
 3. Høres ut som en herlig tur,å det kan jeg tenke meg det var! Ser jo helt nydelig ut!
  Så flott at du har fått deg jobb,gratulere så masse!
  Godt det blir,men blir nok samtidlig tungt å skal stå opp så tidlig.
  Ha en fin lørdag & ei nydelig helg.
  Klem Christina

  SvarSlett