torsdag 17. februar 2011

Gjesterommet begynner å bli klart


Gjesterommet i 2. etasje begynner å bli klart, det hjelper på at vi får besøk nå i morgen - hi hi

Rommet er ikke stort, men rommer det som trengs. En gammel kommode som stod her på gården har fått ny "ham" i form av en lysgrå maling. Den rommer nå masse, og er for tiden oppbevaringsplass for alt av håndkler og kluter inntil det blir klart nede.


 Sengen er også et bruktfunn, den har også fått ny "ham" i samme lyse gråfarge som kommoden og en gammel stol. Sengen har rammemadrass under som kan trekkes ut ved behov og den er innfelt i en "alkove" smart løsning av min mann igjen.

Veggene er perlestaffpanel malt i en dus gammeldags grønnfarge som heter Tanke... Taket er også panel malt i 4 strøk! Gulvet er massivt furu, ferdig behandlet og utrolig godt å gå på og så har jeg lagt ut en gammel fillerye, mest for pynt da det faktisk ikke er gulvkaldt der inne.


Bildet på stolen skal henges opp over den - må bare finne esken med bildekrokene mine...

Tror dette blir et koselig tilbud til våre gjester fremover, eller hva tror dere?

Må passe på å takke så mye for mange og hyggelige kommentarer og ikke minst ønske nye følgere hjertlig velkomne, håper dere kommer til å trives.Takk for følget og velkommen igjen!

Klem Tone


2 kommentarer:

 1. Så koselig gjesterommet ble! Nydelig farge på veggen, og kjempefine møbler!
  Det må være koselig å være gjest hos deg :0)
  Ha en fortsatt fin kveld!

  Mona

  SvarSlett
 2. Så kjempefint gjesterommet har blitt Tone,flinke er dere.At det er hyggelig å være gjest hos dere er det ingen tvil om. Ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett