torsdag 21. november 2013

Litt nytt i stua...

Vi (les; jeg) har lenge sett på nettet etter en gammel Chippendale salong, sofa og 2 stoler og gjerne med et bord til. Mange har ligget på FINN men enten har de vært for langt borte eller så har prisen vært litt i overkant av det vi har hatt lyst til å betale.

Stor var derfor gleden når jeg fant en slik salong til en veldig overkommelig pris i Sverige... Satt meg bak rattet og tok en tur til et kjempekoselig eldre ektepar som hadde flyttet fra et gammelt stort hus til en helt ny og moderne leilighet. Da passet ikke salongen inn lengre og de ville bare få den bort, derfor en lav pris. Vi lastet inn møblene og så vanket det både kaffe og deilige te-kakor med ost og skinke på meg. De syntes jeg måtte få i meg litt mat og drikke før jeg la ut på hjemturen og jeg koste meg både i deres selskap og med bevertningen!


Flotte detaljer overalt på disse møblene

Og de spesielle føttene; Ball & Claw som kjennetegner disse Chippendale møblene

Nå står sofa og bord foreløpig inne på det tomme nye soverommet vårt mens stolene har fått plass ved røkebordet i stua. Der passer de faktisk veldig bra, så det spørs om ikke de får fast tilhold der. Sofaen lurer vi på om skal få permanent oppholdstillatelse på soverommet mens bordet er vi veldig i tvil om hva vi skal gjøre med. Det er litt stort og passer ikke helt inn her, det kan tenkes det blir pusset opp litt og solgt videre om vi ikke finner en plass til det.

Bilde av sofa og bord kommer i et annet innlegg.


Klem Tone

1 kommentar:

  1. Så flotte disse var...og så gøy å finne det du har letet etter !

    Ønsker deg en fin helg Tone

    SvarSlett