søndag 16. desember 2012

Status soverom

Julen nærmer seg med store kliv, men her går det litt mer i pussing, grunning og maling enn julebakst og julevask (foreløpig)

Soverommet, boden og garderoben har kommet litt lengre nå. Tak på soverom er malt ett strøk, brystningspanelen har fått 2 strøk med grunning og i dag har jeg fått grunnet alle gipsvegger slik at de er klare for tapetsering.Brystingen blir samme farge og glans som taket, mens veggene får miljøstrie med litt abstrakt opphevet mønster og den skal igjen males i en farge som heter LUN.

Vindu- og dørforingene til bod, garderobe og soverommet er innkjøpt og ligger pent stablet opp ute i gangen ned mot soverommet - litt trangt i den gangen nå siden alt gulv til soverommet også ligger stablet der...

Hvor mye vi får gjort her nå frem til vi stikker en tur sydover i januar vet vi ikke helt, men det går i hvert fall litt framover dag for dag nå. Litt julekos må vi jo ha og det skal nok inn et juletre og nisser, pynt, duker og annet skal på plass mot slutten av kommende uke.

Blir imponert over alle de flotte bildene som dere legger ut på bloggene nå om dagen, med pynt, kakebaking, gaveideer og mye mye annet. Skal bli godt å komme i litt mer normal førjulsmodus neste år. Imens får jeg kose meg som best med alt det nydelige dere andre deler med oss :-)

Ha en riktig god innspurt til julaften - kun 8 dager igjen nå


Klem Tone


1 kommentar:

  1. Soverommet ditt kommer til å bli så fint!!
    Håper å se ferdig resultat :)
    Kos deg i romjulen!

    SvarSlett