lørdag 4. februar 2012

Kurs i hele helgen

Noen av dere har sikkert fått med dere at jeg er noe mer enn middels interessert i motorsport og da motorsykkel-racing på asfaltbaner. Denne helgen er det oppdateringskurs for stevneledere og jurymedlemmer samt en arrangørkonferanse for sesongen 2012. Kurset er nå over og vi skal straks i vei på middag alle sammen og i morgen begynner vi konferansen kl. 10.00.

Vi befinner oss på Scandic Hotel Edderkoppen og vestibylen var full av forventningsfulle mennesker som skal inn på Ylvis 4 forestillingen. Dit skal dessverre ikke vi....

Bildene her i dag har absolutt IKKE noe med interiør eller antikviteter å gjøre (om man ikke regner føreren her for antikk da - hi hi)

Det er bilder av noen av mine stunder med MC på baner. Det første bildet er fra mitt lisenskurs i 1999, deretter et bilde fra mitt aller første race i 2000 og til slutt et bilde fra en treningskveld hvor jeg fikk låne banesykkelen til min mann for noen treningspass.

Jeg holdt på med racing fra 2000 til og med 2003 da jeg "endelig" kom fram til at tiden nok hadde løpt litt i vei med meg... Når man tenker mest på at man skal på jobb på mandag igjen og at det ikke skal bli masse reparasjonsjobb for mannen etter en racehelg er det på tide å legge slikt på hylla. Da kjører man rett og slett ikke fort nok :-)  Derfor er jeg nå heller på arrangørsiden både som tidtaker, ansvarlig stevneleder på treninger, bidrar i ulike roller på racehelger i jury eller som stevneleder når det ikke kolliderer med min manns egne race.

Miljøet er lite, men veldig hyggelig og spenner fra de aller minste på 12 år og oppover.... En sport som er absolutt dominert av de mannlige utøverne, men vi har da en og annen veldig dyktig jente som kjører fortsatt og ei av de ble norgesmester i 2011. Hun kommer forresten fra samme by som jeg *smiler*

Nå er det på tide å gjøre seg klar for middagen med kursdeltakerne.
Ønsker alle en riktig fin lørdagskveld og en herlig helg videre!


Klem Tone3 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Høres ut som en spennende, og ikke minst fartsfylt, hobby:)
  Håper du har kost deg i helgen på seminar:)

  Ønsker deg en finfin søndag:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Håper du har hatt en super helg :-) Klem Trude

  SvarSlett
 3. Heisann

  håper du har hatt en fin helg....og ønsker deg en god ny uke :)

  SvarSlett