lørdag 19. november 2011

Et særdeles koselig hotell/vertshus i Småland, Sverige

Sommeren for 2 år siden dro mannen og jeg på en 4-dagers kosetur til Småland, Sverige. Vi hadde booket oss inn på juniorsuiten ved Hestraviken Värdshus.

Dette er en herlig plass, like fin om sommeren som på vinteren, de har en flott hjemmeside (det er linket i teksten over her) med masse bilder og ulike tilbud for helger, ferier, julebord, romantisk week-end med mer og er så absolutt å anbefale om man har lyst til å skjemme seg litt bort!

Maten var utsøkt og de har en velfylt vinkjeller som kan oppfylle de flestes ønsker med tanke på god vin til både mat og hygge.

Det er masse å finne på i området rundt her. Golf, hesteriding, kano og robåt utleie, High Chaparral (en skikkelig cowboy-by for de som ikke kjenner til denne) ligger ikke langt unna heller for de som evt. reiser med barn.

Resepsjonshuset

Huset som rommer spisesalen og på utsiden er det et svømmebasseng og god uteplass for å nyte mat eller annet utendørs på sommeren

Peiskos inne i spisesalen

Juniorsuiten (nr. 47) med en helt nydelig seng fra Hästens!
Skulle gjerne tatt med den sengen hjem faktisk!
En liten balkong er det også, døren ut til den er til venstre for stolen bak i rommet.
Badet var også helt nydelig, med stor dusjnisje og herlig stort boblekar!
Peisen brukte vi ikke da dette var på sommeren, men kan tenke meg det er kjempekos å sovne til flammenes dans i den på vinterhalvåret :-)

Mannen og jeg er nede for telling med feber, hosting og harking og det kunne jo liksom ikke passet dårligere akkurat nå. Det er siste innspurt før det kommer en hel masse saker til badet og skyvedørs garderoben kommer vel i slutten av neste uke så vi gjør det vi klarer mellom helt nødvendige hvilepauser for å hente seg inn igjen.

Kommer sterkere tilbake utover uka (håper jeg) med bilder etter hvert som ting kommer på plass her. Skal prøve å få malt et toppstrøk på ventilasjonskassene i taket på mellomgangen i kveld...

Takk for hyggelige kommentarer og så vil jeg ønske Yvonne med bloggen Kløverhuset hjertelig velkommen som ny følger hos meg! Ta gjerne en kikk innom bloggen hennes :-)

Ønsker alle en god lørdagskveld forhåpentligvis fri for hosting og feber!


Klem Tone

5 kommentarer:

 1. Ååh akkurat sånt sted jeg kunne tenke meg reise til en gang! For en koselig plass:))Linken til denne perlen lagrer jeg;))
  God lørdag, klem

  SvarSlett
 2. åh, der så det koselig ut!
  Dette må jeg sjekke opp ;)

  Ha en fin søndag, skjønne du!

  stor klem

  SvarSlett
 3. SÅ flott sted! Virkelig julestemning! :) -Husfruas Memoarer-

  SvarSlett
 4. Håper formen er bedre Tone!!
  Så irriterende å bli syk!!
  Et kjempekoselig sted dere har vært...tenker du koste deg der!

  Ha en fin ny uke
  klem!!

  SvarSlett
 5. For et flott sted Tone!!
  Kan tenke meg dere hadde det fint der, så jo bare helt nydelig ut:) Og med de vinterbildene,så det jo helt magisk ut.. skikkerlig julestemning ♥

  Ønsker deg ei fin uke!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett