fredag 11. mars 2011

Helgen er her

Fredag og helg! Deilige fridager framfor oss og håper at det blir mulighet til å oppholde seg litt utendørs i solveggen også. Blir vel en del jobb på huset men må jo passe på å nyte helgen litt også.

Har lagt ut litt nye saker under kuriosa og redesign/shabby chic.

En spesiell brødboks av merke Nils Johan i 2 etasjer!
42x25x18cm
SOLGT
Søt gammel mandelkvern i rødt
SOLGT

I det siste har vi hatt hyppige besøk av denne karen; Mikkel rev! Han er tydeligvis en god jeger for her en morgen kom han med en stor hare i munnen. Kamera er ikke det jeg har i hendene tidlig på morgenen akkurat så i går la jeg frem det ved siden av vinduet ut mot jordet. Mikkel var på plass, men glemte at jeg hadde lagt kamera ved vinduet og somlet slik før jeg fant det at han var på vei inn mot skogen igjen da jeg endelig var klar til å knipse. Derfor et heller "grumsete" bilde av ham, men jeg gir meg ikke så lett! Kamera blir lagt ved vinduet igjen nå og i morgen tidlig får vi se om det går å få tatt noen bedre bilder av denne karen. Han er stor og veldig sterk i fargene og mot den hvite snøen tror jeg det kan bli noen fine av ham om jeg er heldig.
Benytter anledningen til å takke for hyggelige kommentarer og ønske dere alle en deilig helg. Passer også på å ønske nye følgere velkommen hit, jeg håper dere vil trives!


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone

1 kommentar:

  1. Kjempeflotte ting du har lagt ut i butikken! Artig brødboks, har aldri sett den varianten før.
    Jammen er du heldig som får sånne flotte naturopplevelser like utenfor vinduet! Du må nesten ha kameraet rundt halsen hele tiden,du ;o)
    Ha en god helg!

    Mona

    SvarSlett