tirsdag 31. juli 2012

En uvanlig nattegjest....

Natt til i dag våknet jeg av et lurveleven ute i TV-stua og måtte jo opp og sjekke ut dette. Per, katten vår, stod da på sofaryggen med framlabbene på gelenderet og speidet nedover  i trappa. Han gikk etter hvert forsiktig nedover og jeg enda litt mer forsiktig med hjertet opp i halsen. Hva i all verden var dette?

Vel nede så jeg noe mørkt som fløy ut på kjøkkenet og Per var i jaktpositur veldig raskt. Slo på lyset og da så jeg den!!!!!!!!

En flaggermus hadde kommet seg inn av vinduet oppe og hang der i gardina på kjøkkenet
Måtte stenge Per inne på vaskerommet og trev tak i kamera - måtte jo bare forevige dette før jeg forsøkte å få den ut igjen

Det ble noen runder både på kjøkkenet og ute i stua 

Et par mellomlandinger her og der også

Men til slutt fant den døra ut fra kjøkkenet som jeg hadde satt på vid gap
Forhåpentligvis kommer det ingen slike nattegjester denne natta!

Ønsker dere alle en riktig god natt (flaggermus-fri sådan)


Klem Tone

2 kommentarer:

  1. Hihi, så søt. :-) Jeg har også hatt flaggermus i hus 2 ganger. En gang når jeg fremdeles bodde hjemme hos mamma og pappa, og en gang nå for et par år siden. + En som satte seg fast på fluepapiret hos en venninne en gang vi var der og så på skrekkfilm. Skal love deg både den og vi hylte. ;-) Fantastiske skapninger. <3

    SvarSlett
  2. Hei - siden den er for liten til å være et blodsugende monster får man vel si det var et litt hyggelig besøk? Her utløste en slik liten krabat innbruddsalarmen en gang! Hadde kommet seg inn og tok seg en runde i stua da alarmen sto på!

    SvarSlett