tirsdag 31. januar 2012

Vinduslampene er på plass!

For en (god) stund siden viste jeg 2 vinduslamper som jeg hadde kommet over. Nå er de (endelig) blitt lakkerte og hengt opp i spisedelen på kjøkkent. Det ble akkurat så bra som jeg håpet og lyser opp i vinduskrokene på kveldene nå i mørketiden. Det blir jo fort litt mørkt i kroker og kriker når alle julelysene pakkes bort.


Toppene på de var gullfargede, men etter en runde med silkematt sort så ble de mer lik taklampa og gled lett inn i omgivelsene her :-) Har en mann som er veldig skeptisk til alt som er gammelt når det gjelder elektrisk så all ledning og innmat er selvsagt skiftet ut med nytt! Egentlig like greit da man aldri helt vet hvordan behandling de har fått fra før og svidde ledninger er ikke akkurat det man ønsker seg i huset!

Passer på å ønske nye følgere velkomne her hos meg og håper dere vil trives!
Beth med bloggen Beth's småting
Anita med bloggen Nostalgi i nr. 9
og Mette med bloggen Romantikk-takk.

Setter stor pris på hver og en av dere følgere som nå har kommet opp i hele 75 personer! Utrolig hyggelig og jeg ser at bloggen nå har rundet 25.000 "klikk". Det må vel kanskje feires med en give-away som takk for alle besøk her? Følg med fremover, for det dukker nok opp en slik om kort tid...

I dag har mamma vært her på middag og kaffe, har kjørt henne og 7 vedsekker hjem nå for kort tid siden og nå skal jeg sette meg i sofaen med den nyeste utgaven av Gods och Gårdar (svensk blad som mamma ga meg i kveld).

Med ønske om en god natt til dere alle!Klem Tone

1 kommentar:

 1. Såå søte lamper?
  Ja, det er viktig med lys rundt seg i mørketiden. Jeg tror jeg har lamper i alle vinduene, enten henger de eller så står de i vindusposten.
  Og min mann er også en sånn som bytter ut ledninger og innmat i lampene når de begynner å bli noen år... :-)

  Tenk at det er 1. februar allerede?
  Ønsker deg en strålende fin dag...:-)

  Klem...

  SvarSlett