mandag 18. april 2011

Straks er det påskeferie


En helt maken hagehuske/parhuske/finskehuske/Madickenhuske (kjært barn har mange navn) står ferdig montert hjemme og venter på grunning og noen strøk med hvitmaling før den skal plasseres nede ved epletrærne mot jordekanten slik at vi får en deilig avslapningsplass fremover. Et sted vi kan sette oss etter jobb med en kaffekopp eller annet og bare nyte livet. Der nede har vi kveldssol og nå som huset begynner å se bra ut så er det en flott plass og sitte og se på hva vi har fått gjennomført så langt.

Dette er plassen den skal stå på. Disse stolene og bordet får vel sikkert plass et annet sted. Ble ikke så mye brukt i fjor sommer av ulike grunner (litt dårlig vær kanskje...) Må bygge opp et eller annet som den kan stå på slik at jeg ikke trenger å klippe gress under den for det tror jeg kan bli noe vanskelig og dessuten er det sikkert greit at den ikke står direkte på jord for at den skal vare i mange, mange år fremover. Det skal også bygges tak på den etterhvert, men vi får ta en ting av gangen *smiler*

Dette bildet fant jeg på nettet for en del år tilbake, utrolig nydelig plass. Drømmer om at vi kan få til noe tilsvarende. Dessverre har vi ikke noe lite vann eller tjern her, men vi får sikkert til noe om vi bare bruke fantasien litt. Min entusiastiske og oppfinnsomme mann løser helt sikkert denne saken på sikt også. Han er ikke bare utrolig nevenyttig men er minst like opptatt som meg av at vi skal få en plass som svarer til våre innerste drømmer...

Ellers har nå vaskerommet fått gulvbelegg og våtromstapet på plass og nå holder min bedre halvdel på å sette opp hjørneklosser og skal beliste opp mot taket slik at det kan males ferdig der oppe også. Innredningen har vi ikke anskaffet ennå, lurer på om det kan være smart å kjøpe enkle kjøkkenskaper som vi tilpasser. Ser at det ligger en del helt enkle men fortsatt fine brukte kjøkken på FINN, så jeg får sette meg og lete litt.

Baderomsinnredningen som var et bomkjøp lå ute på FINN i 2 dager så forsvant det inn i en bil for å kjøres opp til et annet gammelt hus som er under full rehabilitering.
De hadde målt både en og fem ganger før de kom nedover og var ikke sene om å laste det inn i bilen da de kom hit. Hva skulle man gjort uten "han" FINN - hi hi.

Nå er det ut i boden min og svinge malekosten på noen andre små-prosjekt. Hagehusken blir nok tatt først når jeg tar påskeferie, må bare på jobb en dag til før den ferien tar til. Og nå krysser jeg fingre og tær for at været skal holde seg like flott hele uka!

Ønsker alle en riktig God Påske!


Takk for følget og velkommen tilbake!

Klem Tone

2 kommentarer:

 1. Hagehusken er kjempefin:-) Ønsker deg og din bedre halvdel en fin Påskeferie, blir sikkert godt for dere å ikke ha huset fullt med håndtverkere for en liten stund, for det kan sikkert bli slitsomt i lengden:-)Klem

  SvarSlett
 2. Hei.
  Fantastisk fin parhuske du har.
  kan jeg spørre hvor du har fått tak i den?

  vennlig hilsen Ane-Lene

  SvarSlett