torsdag 27. desember 2012

RomjulsdagerSå var julaften over og vi er godt inne i romjula med late dager, god mat og kos. Slik skulle det jo være, men her i huset har mannen fått en skikkelig runde med feber og omgangssyke. Den kom beleilig på julaften og 1. dag var han helt slått ut. Jeg har hanglet litt, men ikke værre enn at jeg har malt litt på soverommet...

Ikke mye selskapeligheter å ta bilder av her i heimen, men et lite bilderas av julepyntet hus har jeg da klart å få til


Litt svibler kom på plass her og der før jula satte innJulestjerner må jeg bare ha hvert år


Tuntreet står fint med julelys og med snøfallet vi hadde like før julaften ble det et flott skue ute på gårdsplassen.

Juleribba og en og annen konfektbit har jeg nok kvittet meg med igjen da måkinga de siste dagene er tatt av meg for hånd. Sjuklingen har ikke hatt krefter til å starte opp traktoren og dermed ble det manuell måking noen dager... Egentlig litt godt å lee på seg og komme seg ut i frisk luft.

Nå ble det mildt i går med skikkelig nedsmelting men nå er kuldegradene tilbake og sola skinner fra klar himmel. Tror sannelig jeg skal kle på meg og ta en tur ut i det flotte romjulsværet. Siden blir det siste strøk på taket i soverommet.

Ønsker dere alle en riktig god fortsettelse!


Klem Tonesøndag 16. desember 2012

Status soverom

Julen nærmer seg med store kliv, men her går det litt mer i pussing, grunning og maling enn julebakst og julevask (foreløpig)

Soverommet, boden og garderoben har kommet litt lengre nå. Tak på soverom er malt ett strøk, brystningspanelen har fått 2 strøk med grunning og i dag har jeg fått grunnet alle gipsvegger slik at de er klare for tapetsering.Brystingen blir samme farge og glans som taket, mens veggene får miljøstrie med litt abstrakt opphevet mønster og den skal igjen males i en farge som heter LUN.

Vindu- og dørforingene til bod, garderobe og soverommet er innkjøpt og ligger pent stablet opp ute i gangen ned mot soverommet - litt trangt i den gangen nå siden alt gulv til soverommet også ligger stablet der...

Hvor mye vi får gjort her nå frem til vi stikker en tur sydover i januar vet vi ikke helt, men det går i hvert fall litt framover dag for dag nå. Litt julekos må vi jo ha og det skal nok inn et juletre og nisser, pynt, duker og annet skal på plass mot slutten av kommende uke.

Blir imponert over alle de flotte bildene som dere legger ut på bloggene nå om dagen, med pynt, kakebaking, gaveideer og mye mye annet. Skal bli godt å komme i litt mer normal førjulsmodus neste år. Imens får jeg kose meg som best med alt det nydelige dere andre deler med oss :-)

Ha en riktig god innspurt til julaften - kun 8 dager igjen nå


Klem Tone